Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

LIPOELASTIC a.s. podpořil hospic Strom života



Věcné dary v hodnotě bez mála sto dvacet tisíc korun poskytla v minulých dnech společnost LIPOELASTIC a.s. působící ve Valašském Meziříčí novojičínskému mobilnímu hospici Strom života.

Strom života poskytuje služby nevyléčitelně nemocným lidem a jejich rodinám, které se rozhodnou pečovat o své blízké doma. Cílem je umožnit lidem s nevyléčitelným onemocněním zůstat v kruhu svých blízkých, ulevit od bolesti a dalších tělesných i duševních obtíží. V současné době je stále více pacientů, kteří se rozhodli pro tuto cestu a organizace jako je Strom života nemohou pomoci všem, protože nemají tolik potřebného vybavení pro jednotlivé pacienty. Z toho důvodu se společnost LIPOELASTIC a.s. rozhodla předat potřebné přístrojové vybavení a kompenzační pomůcky, které pomohou dalším lidem důstojně dožít.

„Většina firem v rámci dobročinnosti podporuje děti. Neříkám, že je to nutně špatně. Je ale jen velmi málo organizací, které mají zájem o umírající. Stát veškeré tyto služby bohužel nedokáže pokrýt. Osobně považuji smrt za stejně významný a přirozený milník v životě člověka jako jeho narození. I proto jsme se rozhodli organizaci Strom života podpořit věcným darem,“ uvedl Tomáš Hradil, předseda představenstva společnosti LIPOELASTIC a.s.

Mezi darovanými pomůckami nechybí odsávačka, invalidní vozíky, oxygenerátor, přenosný infuzní dávkovač nebo multifunkční křeslo.

Společnost LIPOELASTIC a.s. je předním světovým výrobcem kompresního pooperačního prádla. V rámci České republiky pak disponuje nejucelenější nabídkou produktů s využitím v plastické a estetické chirurgii.


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně