Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Vše co jste chtěli vědět o lipedému - stáhněte si e-book!



Lipedém je onemocnění, které postihuje globálně každou desátou ženu. Díky zkušenostem a dlouhodobé spoluprací se ženami trpící lipedémem v zemích jako je Velká Británie, Francie, Německo a Španělsko jsme získali široké množství informací, tipů a rad, které jsme pro vás sepsali do lipedémického e-booku.

Přečtěte si osobní příběhy žen, které lipedémem trpí a zjistitěte, jaké jsou jejich tipy a triky týkající se stravování, cvičení, jaká byla jejich cesta za diagnózou lipedému, a jak s tímto onemocněním žijí. Jejich příběhy přinášejí reálný pohled na to, jakým způsobem lipedém ovlivňuje každodenní život, a zároveň mohou pomoci ostatním ženám s lipedémem lépe porozumět jejich vlastním prožitkům.

E-book, který je ke stažení ZDARMA, obsahuje také praktické tipy a triky, jak se při lipedému stravovat a cvičit – zdravá strava a vhodné fyzické aktivity mohou hrát důležitou roli při zmírňování příznaků. Najdete zde ale i základní informace o tomto onemocnění a zjistíte, jakého jsou jeho nejčastější příznaky, fáze a jaké možnosti léčby se v současné době nabízejí.

 

 


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně