Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

PI elite: Revoluce v pooperační péči



 

Období zotavování po operaci je klíčové a vyžaduje zvláštní péči a komfort. Proto jsme pro vás navrhli PI elite – pooperační podprsenku, která je doslova „revolucí“ v pooperační péči.

 

S ohledem na každý detail

Během celého procesu tvorby podprsenky jsme brali ohled i na ty nejmenší detaily – od košíčků formovaných teplem, které se dokonale přizpůsobí vašemu novému poprosí a poskytnou vám nezbytnou oporu, až po speciální zipovou ochranu a clean-cut zakončení.

 

 

 

Pro vaše komfortní nošení

Díky snadno nastavitelným ramínkům a praktickému Easy Clip systému pro bezproblémové zapínání se PI elite stane vaší nepostradatelnou parťačkou v době, kdy je každý pohyb o to citlivější. První dny po operaci budete mít omezenou pohyblivost, proto má PI elite zapínání vepředu – tedy v oblasti, kam si sama bez problému dosáhnete.

 

 

 

Špičkový materiál - jako druhá kůže!

Materiál, který jsme vybrali pro PI elite je špičkové kvality. Odvádí vlhkost, je jemný na dotek, nežmolkuje se a zároveň je dostatečně pevný, takže vám poskytne tolik potřebnou kompresi po zákrocích v oblasti prsou. A aby toho nebylo málo, nezapomněli jsme ani na růžové detaily, které podtrhnou vaši eleganci a styl.

 

 

 

 

 

Seznamte se s PI elite a dopřejte si pooperační péči na úplně nové úrovni – protože vaše pohodlí a spokojenost jsou pro nás absolutní prioritou.

 

PI elite je ZP tř. I


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Produkty zmíněné v této odpovědi:

PI elite
PI elite
PI elite
New
černá

Kompresní pooperační podprsenka ze strečového materiálu, s bezešvými košíčky a zakončením a EASY-CLIP ramínky. Dokonalá v každém detailu. 

Skladem, Datum odeslání: 02.05.2024
1 590 1 314 Kč bez DPH
Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně