Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Jak se zbavit tmavých kruhů nebo vrásek pod očima?



Kruhy pod očima – pro někoho pouze vzpomínka na probdělou nebo prohýřenou noc, pro někoho dlouhodobý problém ubírající na kráse! Příčin vzniku těchto estetických neduhů existuje celá řada. Nejčastěji se jedná o genetický předpoklad, nedostatečný spánek nebo špatný životní styl.

Klíčovým faktorem při vzniku vrásek v očním okolí je klesající tvorba kyseliny hyaluronové. Právě tato látka propůjčuje pleti její mladistvý a hladký vzhled. Úbytek této pleti přirozené kyseliny způsobuje, že struktura pleti ztrácí svou pevnost a je náchylnější ke vzniku vrásek.

S kruhy pod očima se ovšem smířit nemusíte. Za pomoci dermálních výplní je možné i tuto „nedokonalost“ korigovat a očnímu okolí navrátit jas a zářivý pohled. Obraťte se na svého dermatologa, který Vám navrhne nejvhodnější výplňový materiál, určen přímo pro ošetření očního okolí a pro boj proti kruhům pod očima.

 

Kruhy pod očima jsou problémem u téměř 50 % žen starších 30 let. Patří mezi nejčastější estetické problémy a jejich korekce je jedním z nejžádanějších zákroků.

 

Věděla jste, že používání speciálních kosmetických výrobků s obsahem kyseliny hyaluronové můžete výrazně zlepšit, zvýraznit a prodloužit účinky estetických zákroků? Pokud se tyto výrobky používají dlouhodobě, zejména v okolí očí se můžete těšit na viditelné výsledky.

 

TEOXANE kosmeceutické produkty obsahují resilientní kyselinu hyaluronovou (RHA). RHA resilientní kyselina hyaluronová je patentovaná technologie společnosti TEOXANE, která vytváří tzv. druhou kůži v podobě síťoviny z kyseliny hyaluronové.

Ideálním pomocníkem, který pomáhá v boji proti kruhům pod očima, je oční krém R[II] Eyes Contour. Tato důkladná hydratační péče byla speciálně navržena pro oblast očních kontur. Funguje především jako prevence pro každodenní použití nebo jako podpora účinnost dermální výplně. R[II] Eyes je navíc díky svému složení vhodný i pro citlivou pleť.

Porazte definitivně kruhy pod očima pomocí produktů TEOXANE!

 

Pro více informací kontaktujte svého dermatologa.

 


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Produkty zmíněné v této odpovědi:

TEOXANE – R (II) Eyes Contour 15 ml
TEOXANE – R (II) Eyes Contour 15 ml
TEOXANE – R (II) Eyes Contour 15 ml
Bestseller

Unikátní oční krém s obsahem kyseliny hyaluronové pro zesvětlení tmavých kruhů pod očima a zmírnění jemných vrásek 

Skladem, Datum odeslání: 26.04.2024
1 480 1 223 Kč bez DPH
- +
Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně