Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Ideální čas na estetický zákrok? Právě teď!



Uvažujete už nějakou dobu o podstoupení estetického zákroku? A víte o tom, že nejlepší čas, kdy za tímto účelem navštívit specializovanou kliniku je právě v zimních měsících?  Současné chladné období sebou přináší mnoho výhod a důvodů, proč zvolit aplikaci dermálních výplní, některé z nich dokonce napomáhají a usnadňují rychlejší regeneraci pleti po omlazujících či korektivních procedurách. Podívejte se s námi
na to, které to jsou.

1. Využijte období, kdy je méně sluníčka

I přesto, že je potřeba chránit pleť před sluncem po celý rok, v případě podstoupení estetického zákroku
je zvýšená ochrana více než žádoucí! Pleť je po ošetření citlivější a z toho důvodu také náchylnější vůči škodlivému slunečnímu záření. Jeho následkem může dojít k zarudnutí, otokům či hyperpigmentaci.
UV světlo dopadající na nechráněnou tvář má výrazný vliv na podkožní vrstvu pokožky a značně urychluje stárnutí pleti. Ačkoliv i v zimních měsících dopadají na naši tvář sluneční paprsky, jde o mnohem menší množství než v období letním, proto je i následná ochrana a rekonvalescence snadnější.

2. Lepší podmínky pro hojení

Chladnější počasí je výhodou také v oblasti hojení po estetickém zákroku. Horké letní dny jsou často ekvivalentem pro zvýšené pocení kůže, které může vést k podráždění ošetřené oblasti a následnému svědění pokožky, která by měla zůstat po zákroku co nejvíce v klidu. 

3. Ani v zimě nezapomeňte hydratovat!

V zimě je pleť zatěžována vnějšími vlivy a v důsledku toho často trpí. Mrazivý vítr a chlad jsou jedny z hlavních příčin, proč naše pleť trpí na vysušování. Dermální výplně kromě poskytnutí objemu a schopnosti konturace tváře dovedou požadovanou oblast také hydratovat. Letošní zimu proto dopřejte své pleti potřebnou dávku hydratace.

 

4. Ideální čas na odpočinek

Ačkoliv aplikace dermálních výplní nevyžadují dlouhou rekonvalescenci a speciální režim, je třeba nechat ošetřenou oblast regenerovat a odpočívat. Současně je doporučováno vyhnout se na 1–2 dny fyzické námaze či větší aktivitě.  Zatímco v letních teplých měsících nás to přirozeně láká jít ven a být aktivní, ty zimní jsou pro odpočinek jako stvořené.

5. Nový rok – nové „lepší“ já

Novoroční čas je typickým pro různá předsevzetí, která jsou většinou stanovena za jediným cílem – za dosažením lepšího já.  Přiznejme si ale, že často se demotivace dostaví dříve než vytoužený výsledek. Proč tento rok nezkusit něco, kde efekt uvidíte okamžitě? První měsíce roku jsou pro to jako dělané! Zkrášlující zákrok jako je augmentace rtů, konturace obličeje či eliminace tmavých kruhů pod očima vám zajistí okamžitý výsledek a  podtrhne Vaši krásu. Stejně tak i v období restrikcí, zákazů a home office nezapomeňte na tolik potřebnou hydrataci a péči o pleť.

Prodloužení efektu výplňových materiálů podpoříte použitím kosmeceutické řady společnosti TEOXANE. Ta jako první na světě obsahuje resilientní kyselinu hyaluronovou (RHA®), ve stejném složení jako v dermálních výplních.

 


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně