Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Contouring – nový trend estetické dermatologie!



Svět estetické dermatologie ovládl nový trend. Nezáleží na tom, zda jste třicátnice, nebo jste nedávno oslavila padesáté narozeniny. V obou případech pro vás může být tato novinka zajímavá. Toužila jste někdy po tom, aby váš tvar obličeje vypadal jinak? Dovolte nám, abychom vám představili contouring! Trendy estetický zákrok, díky kterému bude vaše pleť vypadat mladistvěji a souměrněji.

Co je to COUNTOURING?

Countouring je moderní metoda úpravy obličeje, která je prováděna odborníkem, za využití dermálních výplní. Stejně jako umí vizážista za pomoci líčidel váš obličej opticky zúžit, stejného kouzla umí dosáhnout i estetický lékař – zde je ale efekt trvalejší a při večerním odličování nezmizí. Na základě požadavku klienta tak dochází k aplikaci výplní na bázi kyseliny hyaluronové, a následnému vykonturování určitých částí obličeje. Výsledkem je symetrický a svěží vzhled tváře, benefitem je hydratace pokožky díky obsažené kyselině hyaluronové ve výplních. Přečtěte si o zkušenostech blogerky Míši Jonášové, která tento zákrok podstoupila.

Jaké části obličeje lze COUNTOURINGEM upravit?

Mladistvě vypadající vzhled obličeje nám propůjčují vysoké lícní kosti, plné tváře a výrazně definovaná linie podél čelisti a brady. Právě tyto tři body tváře jsou známé také jako „trojúhelník krásy“. Základna tohoto trojúhelníku je na tvářích, pomyslný nejvyšší bod je na bradě. S přibývajícím věkem ovšem kontury v obličeji povolují, což vytváří unavený a smutný vzhled. Metoda countouringu je ideálním řešením právě při této problematice. Lékař za pomoci dermálních výplní dovede vykonturovat dolní čelist, zvýraznit lícní kosti a dosáhnout tak přirozeného vzhledu vaší tváře. Vyberte si proto takové výplně, které dovedou obnovovat objem, vyplňovat vrásky i hloubkově hydratovat a revitalizovat pokožku.

K jakému efektu v jednotlivých oblastech obličeje dojde?

  • Oblast lícních kostí – vytvoření jasné kontury a pozvednutí tváře
  • Oblast tváří – dodání ztraceného objemu
  • Oblast čelistní – eliminace kulatého, nedefinovaného či povadlého tvaru obličeje
  • Úprava brady – vytvarování brady a následný plně symetrický efekt tváře

COUNTOURING jako zákrok

Hlavní důvody, proč je countouring tak oblíbený je jeho neinvazivní povaha, okamžité výsledky
a rychlé provedení. Zákrok trvá okolo jedné hodiny. V případě obav z bolesti může lékař před aplikací dermálních výplní nanést znecitlivující mast. Mnoho výplní už ale dnes obsahuje lidokain, který funguje jako anestetikum a bolest minimalizuje. Do jednotlivých oblastí následně specialista
za pomoci jehly nebo kanyly aplikuje dermální výplň.

 

Pro bližší informace o zákroku kontaktujte svého dermatologa a domluvte si termín svého zákroku!


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně