Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
571 116 320
(Po - Pá, 8:00 - 15:00)
Potřebujete poradit? Zavolejte nám.
  571 116 320 (Po - Pá, 8:00 - 15:00)

Jak vzniká a jak se vyrábí pooperační stahovací podprsenka



Zajímá vás, jak vzniká nová kompresní podprsenka?  Víte, že od nápadu až po samotnou realizaci vede dlouhá a někdy i trnitá cesta? Nejen o tom je článek s manželi Hradilovými, majiteli společnosti LIPOELASTIC a.s., kteří se s námi podělili o své know-how při vzniku nové prémiové podprsenky.

Nápad, výběr technologie a samotná výroba jsou jen část z toho, co je potřeba, aby vznikl nový LIPOELASTIC® produkt. Nahlédněte s námi do výroby české rodinné společnosti na zrod nového produktu pro ženy s prsními implantáty.


1. NÁPAD

Prvním a naprosto zásadním krokem je samotná idea. „Nápad pro vznik první sexy podprsenky pro ženy s prsními implantáty byl z velké části ovlivněn mou vlastní zkušeností. Vzpomínám si, jakým problémem pro mě byl přechod z pooperační podprsenky k normálnímu spodnímu prádlu,“ říká Alena Hradilová.

Právě zkušenost pacientek po plastických operacích prsou byla prvním semínkem zasazeným při vzniku nové podprsenky PI premium.

2. VÝBĚR DESIGNU A TECHNOLOGIE

„Pro výběr správného materiálu a designu se necháváme inspirovat trendy z veletrhů v Paříži, která je známá jako srdce módy, luxusu a elegance,“ prozrazuje paní Alena. Podprsenka PI premium se pyšní velmi elegantním krajkovým materiálem s luxusními zlatými komponenty.

Samotný výběr správné technologie, technika zpracování a celý výrobní proces je však doménou Tomáše Hradila.

„Při výrobě klademe velký důraz na techniku a vysokou kvalitu zpracování. Všechny naše produkty jsou vyrobeny z certifikovaných materiálů a splňují ty nejvyšší evropské kvalitativní parametry,“ říká Tomáš Hradil.

Zajímavostí je, že všechny produkty společnosti LIPOELASTIC a.s. jsou výsledkem ruční práce zkušených švadlen.


3. TESTOVÁNÍ A URČENÍ VELIKOSTÍ

„Výběr designu a technologie zpracování patří k nejtěžším úkolům vůbec. Je potřeba vyrobit a otestovat velké množství kusů, které následně vyhodnocuje oddělení výzkumu a vývoje,“ popisuje Tomáš Hradil.

Testuje se opravdu důkladně. Důležité slovo při testování má také paní Alena Hradilová, která všechny vzorky osobně zkouší. K vítěznému modelu se musí navrhnout velikostní tabulky, na základě kterých se mimo jiné tepelně tvarují košíčky. Právě díky tepelnému moldingu jsou podprsenky bezešvé a poskytují zákaznicím to nejvyšší pohodlí.

4. VÝROBA

Po dlouhých měsících vývoje a testování se může zahájit výroba, která začíná střihem. „Snažíme se o efektivní zpracování látky s minimem odpadu,“ prozrazuje Tomáš Hradil. Již nastříhané kusy látky následně směřují do výroby, kde podprsenka získává svou finální podobu.

 Věděli jste, že na výrobním procesu jedné podprsenky se podílí  celkem 9 pracovnic společnosti?

5. VÝSTUPNÍ KONTROLA

Jednou z posledních výrobních zastávek kompresní podprsenky je výstupní kontrola. „Všechny produkty LIPOELASTIC® jsou před balením kusově kontrolovány. V praxi to znamená, že každá pooperační bandáž i podprsenka projde rukama pečlivých pracovnic,“ vysvětluje Tomáš Hradil fungování kontroly finálních produktů.

6. MARKETING A BALENÍ

Neodmyslitelnou součástí každého produktu je návrh prodejního balení a celková marketingová koncepce.

„S marketingovým týmem dbáme na to, aby finální krabička co nejvíce odrážela samotný produkt. U podprsenkové novinky PI premium je to především luxusní a elegantní zpracování, které se snoubí s kompresí a komfortem,“ dodává paní Alena, která vede marketingový tým.


7. PŘÍPRAVA MARKETINGOVÉ KAMPANĚ

K tomu, aby se o produktu dozvěděly koncové zákaznice je potřeba příprava marketingové kampaně. „Jsem přesvědčená, že právě marketing je velmi důležitou součástí procesu zavádění nového produktu na trh,“ vysvětluje Alena Hradilová.

 

Zaujal Vás tento článek a zajímá vás, jak vypadá výsledek tohoto procesu? Prohlédněte si PI premium - novinku v portfoliu LIPOELASTIC - první sexy podprsenku pro ženy s prsními implantáty.


Zaujala vás tato odpověď?
Sdílejte to se svými přáteli

Produkty zmíněné v této odpovědi:

PI premium
PI premium
PI premium
Bestseller
černá
krémová

Luxusní podprsenka - elegantní krajkové zpracování, bezešvé košíčky, se zadním zapínáním na háčky a očka 
 

Skladem, Datum odeslání: 23.04.2024
1 399 1 156 Kč bez DPH
Contact us
Tým LIPOELASTIC
Jsme tady pro vás
Tel.: 571 116 320 (Po – Pá, 8:00 – 15:00)
Zeptejte se
"Chcete být informováni o novinkách a trendech z plastické a estetické chirurgie?"

Váš email byl úspěšně přihlášen

Váš email už existuje

Při komunikaci nastala chyba, zkuste prosím přihlášení později

Váš email nebyl zadán korektně